PR & Content Marketing

Pentru că brandul tău trebuie să vorbească cu publicul.

O reclamă aduce vânzări cât timp rulează. Dar, de la un anumit moment, brandul tău se află în punctul în care are nevoie să comunice mai mult decât în cadrul unei reclame.

Fie că vorbim despre explicarea unor funcționalități, descrierea pe larg a unui produs, sau prezentarea unei situații din industrie, acțiunile de PR & Content marketing permit o comunicare mai amplă cu audiența în timp ce brandul deține controlul asupra a ceea ce trebuie perceput pe un anumit subiect.

Articole de blog

Fii tu primul care răspunde la întrebările legate de activitatea ta și cititorii te vor trata ca pe o sursă de informații.

Articole sponsorizate

Câteodată, clienții tăi au nevoie să vadă „ce zice lumea” despre tine. Așadar, ai grijă să ai apariții pozitive în presă și pe site-urile de profil.

Managementul unei crize

Mai devreme sau mai târziu, orice brand trece printr-o criză și primește mai multă atenție decât și-a dorit vreodată. Cu un management corespunzător, toată expunerea gratuită obținută pe perioada unei crize se poate transforma într-o oportunitate.

Hai să apăsăm pedala de accelerație!

Lasă-ți afacerea să prindă viteză și hai să vedem cum putem să depășim concurența. Marketingul bine pus la punct îți va aduce clienți în orice împrejurare.