Digital Marketing

Oricine poate să nege, dacă vrea, dar Marketingul Digital nu mai este o opțiune!

Dacă în deceniul trecut se mai putea afirma că pe internet stau numai cei tineri, în deceniul acesta, acei tineri au chiar și 40 de ani.

Datele demografice se schimbă de la an la an. Modul în care ajungi la publicul țintă se transformă și el. Și chiar dacă nu știm ce va fi peste 10 ani, azi ai posibilitatea să ajungi la publicul tău țintă prin internet.

Pay-Per-Click (PPC) Advertising

Afișează reclame potențialilor tăi clienți atunci când aceștia sunt interesați de produsele tale. Profită de avantajele Google Ads și Facebook Ads.

Content Marketing

Devino o sursă de informații și oferă răspunsuri clienților tăi. Cu ajutorul unui blog, podcast sau vlog, poți oferi detalii despre funcționalitățile produselor tale și să adresezi întrebări pe care nu ai avea niciodată timp să le tratezi în cadrul unei reclame.

Email Marketing

Construiește funnel-uri inteligente și mărește-ți numărul de achiziții în rândul foștilor clienți și în rândul audienței brandului tău.
Dacă nu faci spam, îți construiești lista organic și oferi conținut relevant, vei observa că emailul poate fi unul din canalele de vânzare cele mai importante.

Social Media Marketing

Dacă publicul tău țintă folosește social media, atunci ține legătura cu ei. Fii social! Arată-le că exiști și că ești de încredere.

Affiliate Marketing

Pe internet există un număr mare de website-uri și de influenceri care au construit în jurul lor comunități. Aceștia pot să îți recomande produsele.
Stabilește o relație de afiliere pentru a-ți crește vânzările.

Video Marketing

YouTube, Facebook, Instagram, you name it... internetul este populat de conținut video pentru că utilizatorii acordă mai multă atenție acestui tip de material.
Cu o structură corespunzătoare, un material video lansat pe internet poate să aducă minuni în vânzări.

Hai să apăsăm pedala de accelerație!

Lasă-ți afacerea să prindă viteză și hai să vedem cum putem să depășim concurența. Marketingul bine pus la punct îți va aduce clienți în orice împrejurare.