Hai să îți găsim un nume potrivit pentru afacerea ta și o identitate de brand pe care să o poți prezenta publicului tău.
Detalii
Îți putem oferi o strategie de marketing acționabilă, pe care să o poți implementa imediat. Da, vom creiona întregul plan de marketing.
Detalii
Vrei să ajungi la clienții tăi prin intermediul internetului? Atunci, vom găsi metodele și canalele cele mai bune de a ajunge la ei.
Detalii
Te putem ajuta cu structurarea modului în care brandul tău se folosește de canalele Social Media. Aici vorbim și despre cum arată profilul brandului, cât și despre ce content oferi comunității tale.
Detalii
Să nu lași pisica să-ți mănânce limba niciodată. Când ai nevoie de cuvintele potrivite vino la noi. Iar dacă acest text ți se pare în regulă, cu siguranță ai nevoie de acest serviciu.
Detalii
Când vine vorba de design, cu toții ne dorim ceva care să vândă și să placă la toată lumea. Fie că vorbim de un logo, un banner, poate ceva mai specializat, apelează la noi cu încredere.
Detalii

Hai să apăsăm pedala de accelerație!

Lasă-ți afacerea să prindă viteză și hai să să depășim concurența. Marketingul bine pus la punct îți va aduce clienți în orice împrejurare.

Cum vom lucra

Vom începe prin a face cunoștință.

Pasul 1 - Briefing

Vom evalua situația în care se află brandul tău și îți vom face o propunere.

Înainte chiar de a semna un contract, este important să vedem care sunt clienții tăi și ce reprezintă ei pentru brandul tău. Tot acum vom vedea unde vrei să ajungi și ce vrei să obții.

Pasul 2 - Darea în lucru

După ce ți-am înțeles afacerea, industria și clienții, vom structura o strategie care să ghideze acțiunile de marketing.

Tot în această perioadă vom confirma toate materialele pe care urmează să le utilizăm și vom da drumul la campanii.

Pasul 3 - Evaluarea

După ce s-a terminat perioada de rulare a campaniilor, vom întocmi un raport în care vom evalua toate acțiunile întreprinse și ce rezultate au avut ele.

Evaluarea nu are loc numai la finalul perioadei contractuale. Aceasta poate avea loc și lunar, mai ales în cazul campaniilor de advertising care necesită schimbări recurente.

CONTACT RAPID

HAIDE SĂ DISCUTĂM DESPRE PROIECTUL TĂU

+40 0745 496 310

solutions@brandrise.ro

Iași, România